Dumma bil...

I can't believe att mitt försök att bli en självständig bilägare i alla fall slutar med att jag måste lyfta luren och ringa mr M, den sista personen på jorden som jag vill prata med just nu.

Och I can't believe att han gottade sig så åt min olycka och dessutom var sur för att jag försökte göra på mitt sätt och inte hans. Jag menar, vems bil är det egentligen? "men du får så klart välja själv vem du vill ska göra det". Ja men stick to your word then Bitch... !

Den står på sin lilla parkeringsplats och står tvärstill.. verkligen tvärstill.. eventuellt är bultarna för långa.. typiskt.. när vi ändå har gjort alltihop, och DESSUTOM så verkar ett vinterdäck vara skevt så det går inte att montera på bilen.. WTF!!!!!!!!!!

Dumma, dumma, dumma bil!!!!! Dumma mr M, dumma hyror, dumma alltihop!

Det är lustigt att han kan gå och sura över att jag tog bort ett tillfälle för honom, men för honom går det minsann alltid bra att snuva mig på godbitarna. Nå, han kan faktiskt fara och flyga bara så han vet.. >_<

Skitsnack...

Hur kommer det sig att vi alltid måste prata skit om de människor som på något sätt inte passar in? Jag blir dagligen fascinerad över hur människor orkar hänga upp sig på om en person har mössa på sig, trots att det bar är 8 grader kallt.. eller att en person har skrivit något på facebook, eller om den personen har sagt något på "det sättet".

Skitsnack verkar ha blivit ett sätt att binda ihop sig med människor, verkar vara ett sätt att hitta något gemensamt som kan binda två personer samman. men hur kommer det sig att en del snackar mer eller mindre skit, andra bara hänger på samt att tredje inte säger varken bu eller bä.

En del är skenheliga och framställer sig som sådana att de aldrig blir irriterade, medan andra snarare verkar ha gj ort det till sin livsuppgift att reta gallfeber på sig själva. För vad har de här personerna egentligen gjort för något ont? Oftast existerar de bara och försöker leva sitt liv som alla andra, och deras uppgift för dagen var inte att reta upp dig utan kanske bara att gå till sitt jobb och försöka genomlida sitt liv. Andra är riktiga idioter och förtjänar att vara illa omtyckta, men de flesta försöker bara göra sitt bästa på de premisser de har..

Jag känner mig så urled på alla dessa människor som snackar skit dag ut och dag in och som ständigt ska hacka på dessa människor som de retar upp sig på..

Tänk om vi alla kunde försöka dela med oss med ett leende runtomkring och tänk om vi istället kunde dra på oss en mössa över ögonen..

Det är en ny taktik jag prövar på jobbet just nu, jag orkar inte engagera mig i alla rykten, viskningar och tisslanden om saker och ting att jag har stoppat i ett par hörlurar i öronen och försjunkit i mina egna tankar och i mitt jobb.. fått väldigt mycket jobb när man inte lyssnar på sina kollegor och deras problem om .. ja.. petitesser? inte allt men en hel del...

Vi får se vad som händer.. nu har jag duschat och jag har varit och tränat min fot. Rehabträningen gick väl lite bakåt i helgen,men det är bara att kämpa på igen!!!

*kraaaaam*


RSS 2.0