Ont i halsen, och uttråkad

Varit lite mer aktiv idag, än vad min kropp gillade. Fått lite ont i halsen nu på kvällen. Ätit min sista dos penicillin för öroninflammationen.

Ja.. idag har man inte gjort mycket, men däremot diskat, och dammsugit. kändes bra att få det lite rent runtomkring mig.

Lite uttråkad just nu... vet inte riktigt vad jag ska hitta på när man hittat på allting sisådär tio ggr om dagen i två veckor som att läsa, och titta på tv, och.. ja.. I think that's kinda it.. :S

Hoppas på en mer intressant dag imorgon:)

Fredag, jag är överens med laptops

Laptops är faktiskt ganska trevliga nu när jag har levt med en i typ två till tre veckor.
Det var ganska jobbigt i början men nu känns det bättre.

Jag har varit sjuk i ca två veckor och är väl allmänt trött och grinig. Grannbarnen är jobbiga, de är ju bara ute och skriker hela tiden. Hunden är jobbig, hon ligger ju bara och piper hela tiden.. (vet ej varför, hon har väl tråkigt.. ). alla är jobbiga!

Känner mig inte särskilt vänligt inställd mot någonting idag, för jag vill egentligen bara ha skojigt, och hitta på någonting, men då jag är helt slut och inte orkar någonting, får det vänta till en bättre dag.

På måndag börjar min semester däremot. Det ska bli sååå skönt!! Behövs!

söndag och jag hatar laptops!!

Japp, min stationära underbara dator har dött och jag har fått låna en laptop.. och vad tror ni den gör? då min fingersättning passar en stationär dator och en laptop har vissa knappar på andra ställen så lyckades jag ändra sida på denna bloggsida och därmed radera det inlägg jag så noga hade skrivit.. kan inspirationen återkomma igen?

Det får bli en senare fråga, för nu gjorde den det inte... ! *sucka*

RSS 2.0